در این مقاله میخواهیم به ارائه توضیحاتی درباره تاریخچه VPN و آینده آن بپردازیم. در حالی که تعداد زیادی از کاربران آنلاین تقریباً هر روز به VPN اعتماد می كنند، تقریباً هر روز استفاده از آن به وب دسترسی پیدا می كنند. شاید این كار برای دور زدن محدودیتهای جغرافیایی، ایمن سازی دادههای آنها یا مقابله با نظارت گسترده باشد، اما به احتمال زیاد افراد زیادی درباره تاریخچه VPN اطلاعات زیادی ندارند – چگونه شروع شد و چگونه در طی سالها پیشرفت کرد. خب، در این مقاله، ما یک مرور کوتاه اما بینشی عمیق از تاریخچه عمومی VPN و همچنین برخی پیش بینی ها درباره آینده فناوری VPN برای شما خواهیم داشت.
اگرچه قبل از شروع بحث در مورد تاریخچه VPN، بیایید نگاهی سریع بیندازیم که VPN واقعاً چیست، بنابراین سو تفاهم یا سردرگمی اگر وجود دارد، برطرف گردد.
VPN مخفف Virtual Private Network است و این سرویسی است که از پروتکلهای مختلف تونل برای رمزگذاری اتصالات آنلاین استفاده می کند و آدرسهای IP کاربر را پنهان می کند تا به افراد اجازه دهد از محدودیت های جغرافیایی عبور کنند و از مرور ایمن لذت ببرند. اگر می خواهید درباره VPN بیشتر بدانید، در صورت تمایل راهنمای دقیق ما را بخوانید.
تاریخچه VPN از سال 1996 شروع می شود، زمانی که یک کارمند مایکروسافت (بیشتر منابع که به آن Gurdeep Singh-Pall می گویند) شروع به توسعه پروتکل تونل سازی نقطه به نقطه (PPTP) کرد. در سال 1999، مشخصات مرتبط با آن منتشر شد. با گذشت زمان، VPNها و مفهوم موجود در پشت این فناوری به شدت تغییر کرده اند که در ادامه به ارائه توضیحات درباره آن میپردازیم.
فناوری VPN در اصل فقط توسط شرکتها و سازمانهای بزرگ برای اهداف خود آنها در ابتدا ساخته شده است و برای کاربران آنلاین معمولی تا دورهای خاص استفاده نشده است. شرکت ها به روشی ایمن و خصوصی برای ایجاد امکان ارتباط و به اشتراک گذاری پرونده بین دفاتر مختلف و امکان دسترسی از راه دور به پرونده های مهم به کارمندان و بدون وجود خطر سرقت اطلاعات حساس توسط کاربران غیرمجاز نیاز داشتند.
خب، اینجاست که VPNها نقش خود را به نحو احسن و به بهترین شکل ممکن بازی کردند. آنها به کارمندان امکان دسترسی به یک شبکه خصوصی را می دادند و به آنها این امکان را می داد که اطلاعات شرکت را از هرجای دنیا مانند محل کار خود مشاهده کنند. با گذشت زمان، استانداردهای رمزگذاری قدرتمندتری برای ایمن سازی بیشتر ارتباطات آغاز به کار کردند و باعث شدند تا میزان امنیت VPN بیش از پیش افزایش پیدا کند.
VPN مدت زیادی در ابزارهای انحصاری مرتبط با ارتباط خصوصی برای شرکتها باقی نماند. طولی نکشید که مردم فهمیدند که حتی کاربر آنلاین معمولی مانند شما نیز می تواند از آنچه VPN ارائه می دهد بهره مند شود. خیلی زود، ارائه دهندگان شخص ثالث VPN (مانند ChitaVPN) در بازار ظاهر شدند تا این فناوری را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند.
تکامل اینترنت تحول شگفت انگیز جدیدی را ایجاد کرد، اما همچنین کاربران آنلاین را در معرض سانسور اینترنت، تهدیدات هکرها، داده کاوی و هرزنامه گرفتن از طریق تبلیغات قرار داد. همه اینها به رشد تازه کاران دنیای VPN کمک کرد زیرا هرچه بیشتر مردم متوجه و آگاه می شوند از VPN بیشتر استفاده می کنند و تقریبا تنها کاری است که کاربران معمولی می توانند برای محافظت از حریم خصوصی خود در اینترنت انجام دهند.
سرویس VPN ما بیش از صرفا توانایی محافظت از هویت آنلاین شماست. ما از رمزگذاری AES درمورد ارتباطات برقرار شده توسط شما استفاده می کنیم تا تمام داده ها و ترافیک اینترنت شما را ایمن کنیم تا تجربه مرور شما را به همان شکلی که باید باشد – ایمن و خصوصی حفظ کنیم.
علاوه بر این، سرورهای پرسرعت ما از فناوری IP مشترک استفاده می کنند، به این معنی است که هیچ فرصتی برای یافتن آدرس های IP سرورهای ما وجود ندارد.
و نگران نباشید – ما هیچ یک از داده های شما را ثبت نمی کنیم. ما یک سیاست دقیق ورود به سیستم را اعمال می کنیم. ChitaVPN همچنین به یک Kill switch مجهز شده است تا مطمئن شود هویت آنلاین شما هرگز آشکار نمی شود – حتی وقتی که با مشکلات اتصال مواجه شدید.
تعریف فیشینگ فیشینگ یک اقدام مجرمان اینترنتی یا کلاهبرداران برای سرقت اطلاعات حساس افراد (اطلاعات…
امروزه اینترنت تقریباً بخشی از زندگی هر کس است، تهدیدهای امنیتی آنلاین بیش از هر…
در جهانی که حملات سایبری و نقض داده ها در حال افزایش است، پیروی از…
ویروس کامپیوتری چیست؟ آیا VPN از شما در برابر ویروس ها محافظت می کند؟ حملات…
با افزایش حملات بدافزار طی 10 سال گذشته، و تعداد کل بدافزارها در حال حاضر…
با تعداد کل کاربران اینترنت نزدیک به 4 میلیارد نفر، جهان بیش از هر…