در این مقاله میخواهیم درباره لاگینگ VPN یا همان اطلاعات کاربر در هنگام ورود و استفاده از VPNها صحبت نماییم.
احتمالاً بیشتر شما برای عبور از محدودیت هایی که از نظر جغرافیایی برایتان ایجاد شده است از VPN استفاده می کنید، اما بیایید واقع بین باشیم – همه ما انتظار سطح خاصی از حریم خصوصی را نیز داریم. خب، لاگینگ VPN و حریم خصوصی در واقع با هم همخوانی ندارند و ما به شما دلیل آن را نشان خواهیم داد.
علاوه بر این، ما همچنین به شما خواهیم گفت که چرا برخی از VPN ها لاگینگ ها را نگه می دارند و چرا نبود این مورد برای VPNها بهترین راه برای حفظ حریم خصوصی شما است.
بیایید با چیزی شروع کنیم که احتمالاً از آن تعجب کرده اید – چرا خدمات VPN حتی در وهله اول گزارش ها یا همان لاگینگ را نگه می دارند؟
خب، همه آنها این کار را نمی کنند، اما ما کمی به آن قسمت خواهیم پرداخت. در حال حاضر، بیایید به این موضوع بپردازیم که چرا برخی از ارائه دهندگان در واقع لاگینگ مربوط به VPN را نگه می دارند. برای کوتاه کردن یک داستان طولانی، در اینجا یک مرور کلی از دلایل اصلی انجام این کار وجود دارد:
اول از همه، زیرا قانون آنها را مجبور به این کار می کند. اگر ارائه دهنده VPN دفتر مرکزی خود را در کشوری با قوانین نگهداری اطلاعات شدید (مانند استرالیا، ایالات متحده، ایرلند یا فرانسه) یا در کشوری با رژیم ظالمانه داشته باشد، احتمالاً مجبور به نگهداری لاگینگ VPN برای مطابقت با قانون دارد، آنها ممکن است بتوانند از خلأهای قانونی برای انجام این کار استفاده کنند، اما برای اثبات قانونی بودن ادعاهایشان باید مرتباً از خدمات شخص ثالث حسابرسی کنند.
اگر از سرویس VPN رایگان استفاده می کنید، ممکن است اعمال محدودیت های پهنای باند را در مورد استفاده شما از VPN اعمال نمایند. برخی از VPN هایی که شما میخرید نیز، اگر ضمانت برگشت پول یا دوره آزمایشی رایگان همراه با محدودیت پهنای باند داشته باشند، ممکن است این کار را با لاگینگ شما انجام دهند.
برخی از ارائه دهندگان ممکن است در لاگینگ VPN شرکت کنند تا مطمئن شوند افراد فقط تعداد دستگاههایی را که به آنها اجازه می دهند به آنها متصل کنند (مانند حداکثر پنج یا ده). هر چند همه ارائه دهندگان با این مسئله اذیت نمی شوند و دیگران حتی دستگاه های متصل به طور همزمان نامحدود را ارائه می دهند.
یک بار دیگر، اگر از یک سرویس رایگان استفاده می کنید، ممکن است آنها لاگینگ VPN را برای جمع آوری داده هایی که بعداً می توانند به تبلیغ کنندگان بفروشند، نگه دارند.
سرانجام، گاهی اوقات حتی ارائه دهنده VPN نیست که گزارش ها را نگه می دارد، بلکه مرکز داده ای است که از آنها استفاده می کند. اساساً، ارائه دهنده ممکن است از یک مرکز داده استفاده کند که در مورد سیاست های لاگینگ خود شفاف نیست. این در واقع یکبار اتفاق افتاده است – یک سرویس VPN گفت که این مدت طولانی طول نکشید، اما مرکز داده آن لاگینگ انتقال IP را نگه داشته است.
ساده ترین راهی که می توانیم لاگینگ VPN را توضیح دهیم این است که در واقع لاگینگ، اطلاعاتی از طرف شماست که ارائه دهندگان VPN میتوانند در هنگام استفاده از سرویسهایشان از جانب شما جمع آوری کنند. آنها به دو دسته تقسیم می شوند – لاگینگ استفاده و لاگینگ اتصال.
لاگینگ استفاده بسیار سرزده هستند زیرا در واقع حاوی اطلاعاتی درباره مرور آنلاین شما هستند. ما در مورد داده هایی مانند:
در مجموع، لوگ ها هدف استفاده از VPN را شکست می دهند. به هر حال، شما برای فرار از نظارت، اتصال VPN را اجرا می کنید.
مطمئناً، می توانید بگویید که اگر کاملاً به ارائه دهنده VPN اعتماد داشته باشید، دیگر جای نگرانی نیست. اما چیزهایی که از کنترل آنها خارج است می توانند (و احتمالاً رخ خواهد داد) اشتباه پیش می روند.
اگر کارمندی از نحوه برخورد شرکت با آنها ناراحت شود، و آنها تصمیم بگیرند که سرکش شوند و اطلاعات مشتری را در وب عمیق فاش کنند، چه می شود؟
یا اگر مجرمان اینترنتی می توانند سرورهای VPN ارائه دهنده را نقض کنند؟
یا اگر ارائه دهنده VPN چاره ای جز رعایت درخواست های مقامات و تحویل داده های کاربر ندارد؟
اینها فقط چند نمونه است، اما باید به اندازه کافی باشد تا به شما نشان دهد که سیاهههای مربوط به استفاده از مواد خطرناک هستند.
لاگینگ اتصال اکثراً حاوی اطلاعات فنی مربوط به اتصال شما هستند. معمولاً، آنها هیچ داده قابل شناسایی شخصی را ذخیره نمی کنند، فقط اطلاعات ارائه دهنده VPN برای بهبود خدمات خود و عیب یابی را لازم دارند.
در اینجا چند نمونه از انواع لاگینگ مربوط به اتصال داده وجود دارد:
بنابراین آیا ورودی های اتصال بهترین انتخاب هستند؟ خب، واقعاً نه ….
بیایید ابتدا یک چیز را از سر راه خود برداریم. بله، این نوع لاگینگ VPN در مقایسه با گزارش استفاده از VPN برای حریم خصوصی شما “بی ضرر” است. اگر شما واقعاً به ارائه دهنده VPN خود اعتماد دارید و آنها سابقه خوبی در احترام و محافظت از حریم خصوصی کاربر دارند، همه چیز بد نیست.
با این حال، این مشکل مربوط به لاگینگ اتصال است – گاهی اوقات، آنها می توانند آدرس IP واقعی شما را نیز شامل شوند.
از آنجا که آدرس IP شما اطلاعات شخصی زیادی را در مورد شما نشان می دهد، مانند:
درست است، برای نشان دادن هویت واقعی شما کافی نیست. اما هنوز اطلاعات کافی برای هکرهای باتجربه برای هدف قرار دادن ISP شما با حملات فیشینگ است.
اگر مجرمان اینترنتی مجبور شوند به نوعی سرورهای ارائه دهنده VPN را نقض کنند، ممکن است آدرس IP شما در وب تاریک به فروش برسد. یا حتی بدتر، ممکن است یک هکر از آن برای نفوذ از راه دور به کامپیوتر شما استفاده کند.
بدون لاگینگ، اساساً VPN که هیچ گونه گزارش را نگه نمی دارد، بهترین راه برای دریافت حریم خصوصی تضمین شده است.
به این ترتیب، اگر مقامات بخواهند یکی از سرورهای ارائه دهنده را ضبط کنند، دیگر نمی توانند داده های کاربر را پیدا کنند. اگر مجرمان اینترنتی بتوانند سرورهای ارائه دهنده را نقض کنند، همین اتفاق می افتد.
علاوه بر این، ارائه دهنده خدمات همچنین باید دفتر مرکزی خود را در یک کشور دوستدار حریم خصوصی مانند سوئیس، مولداوی، رومانی داشته باشد.
تعریف فیشینگ فیشینگ یک اقدام مجرمان اینترنتی یا کلاهبرداران برای سرقت اطلاعات حساس افراد (اطلاعات…
امروزه اینترنت تقریباً بخشی از زندگی هر کس است، تهدیدهای امنیتی آنلاین بیش از هر…
در جهانی که حملات سایبری و نقض داده ها در حال افزایش است، پیروی از…
ویروس کامپیوتری چیست؟ آیا VPN از شما در برابر ویروس ها محافظت می کند؟ حملات…
با افزایش حملات بدافزار طی 10 سال گذشته، و تعداد کل بدافزارها در حال حاضر…
با تعداد کل کاربران اینترنت نزدیک به 4 میلیارد نفر، جهان بیش از هر…